דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ביצת דינוזאור

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לביצה סקוטית

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4 - 5

אביזרים:

ווק לטיגון

מלקחיים

 

חומרים:

4 ביצים שופרסל

500 גרם בשר טחון אנגוס שופרסל

2 כפיות שום כתוש שופרסל

1 כפית אורגנו יבש שופרסל

1/2 כפית מלח שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

 

לציפוי:

1 כוס פירורי לחם מוזהבים שופרסל

2 ביצים שופרסל טרופות

שמן קנולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים ארבע ביצים במשך 7 דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח.
  2. מקלפים את הביצים.
  3. לשים את הבשר עם התבלינים.
  4. טורפים שתי ביצים.
  5. עוטפים ביצה קשה בתערובת הבשר, טובלים בביצים הטרופות ולאחר מכן בפירורי לחם.
  6. מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.
  7. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

 

* המלצת הגשה - מגישים לצד סלט ירקות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אל תוותרי על מסכה

מסכה לשיער היא בדיוק כמו מסכה לפנים

אחת לשבוע הקדישי כמה דקות כדי להזין את השיער במסכה. תפקידה של מסיכת השיער הוא להעשיר את השיער בחומרים מזינים במינון גבוה מזה שמספקים המוצרים לשימוש יומיומי.