ביף וולינגטון מנתח פילה מדומה
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ביף וולינגטון מנתח פילה מדומה

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: שעתיים וחצי
  • מספר מנות: 8 מנות

מרכיבים:

נתח שלם פילה מדומה במשקל 1/2 1 ק"ג

בצק עלים מופשר

מלח גס

פלפל שחור גרוס

400 גרם פטריות מסוגים שונים (שמפניון, יער, פורטבלו)

שמן זית

4 כפות גדושות חרדל דיז'ון חלק

100 גרם ערמונים קלופים

טימין

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את נתח הפילה המדומה על תבנית מרופדת נייר אפייה ומזליפים שמן זית, מלח גס, פלפל שחור וחרדל.
  2. אופים שעתיים על טמפרטורה של 190 מעלות.
  3. במעבד מזון מכינים את דוקסל הפטריות: טוחנים פטריות וערמונים עד למרקם כמעט חלק. על מחבת עם מעט שמן זית מטגנים מעט את הדוקסל. מתבלים במלח, פלפל וטימין. מצננים.
  4. מניחים את בצק העלים על משטח נקי, מורחים את הדוקסל, ועליו את הפילה. עוטפים אותו ומגלגלים.
  5. מברישים בביצה ואופים 25 דקות ב-180 מעלות.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס