דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ביסקוטי של סבתא

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לביסקוטי פירות יבשים

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 30

אביזרים:

2 תבניות אפייה

נייר אפייה

סכין ללחם

 

מצרכים:

3 כוסות קמח תופח פרימיום שופרסל

4 ביצים שופרסל - טרופות

1+1/4 כוס סוכר לבן שופרסל

1 כוס שקד קלוף טבעי שופרסל

1 כוס אגוזי לוז - לא קלויים

1/2 כוס תאנים מיובשות מארז שופרסל - חתוכות לרבעים

1 כוס משמש מיובש מארז שופרסל – חתוכים לרבעים

1 כף ברנדי

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את הקמח והסוכר יחד.
  2. יוצרים גומה במרכז ומניחים את הביצים הטרופות יחד עם הברנדי, הפירות היבשים והאגוזים.
  3. בעזרת ידיים רטובות מערבבים ויוצרים 2-3 כיכרות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  4. אופים כחצי שעה בחום של 170 מעלות עד להשחמה של הכיכרות.
  5. מצננים ופורסים בסכין לחם בצורה אלכסונית.
  6. מניחים על 2 תבניות מרופדות נייר אפייה ואופים אפייה שנייה בחום של 150 מעלות במשך 20 – 30 דקות נוספות (עד הזהבה).
  7. מצננים ומאחסנים בקופסא אטומה.
  8. מגישים לצד אספרסו או קפה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

לא בנויים לקשר? קבלו טיפ

מוצרי "סירוק קל" – לא לילדים בלבד

נכון שהם ממוקמים במדפי המוצרים לילדים, אבל למרבה הצער קשרים בשיער הם לא תופעה ייחודית לילדים. המוצרים להתרת קשרים מכילים רכיבים מרככים ומרכיבי לחות מזינים, והם עובדים כמו קסם.