דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ביסקוטי של סבתא

מתכון לביסקוטי פירות יבשים

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 30

אביזרים:

2 תבניות אפייה

נייר אפייה

סכין ללחם

 

מצרכים:

3 כוסות קמח תופח פרימיום שופרסל

4 ביצים שופרסל - טרופות

1+1/4 כוס סוכר לבן שופרסל

1 כוס שקד קלוף טבעי שופרסל

1 כוס אגוזי לוז - לא קלויים

1/2 כוס תאנים מיובשות מארז שופרסל - חתוכות לרבעים

1 כוס משמש מיובש מארז שופרסל – חתוכים לרבעים

1 כף ברנדי

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את הקמח והסוכר יחד.
  2. יוצרים גומה במרכז ומניחים את הביצים הטרופות יחד עם הברנדי, הפירות היבשים והאגוזים.
  3. בעזרת ידיים רטובות מערבבים ויוצרים 2-3 כיכרות ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  4. אופים כחצי שעה בחום של 170 מעלות עד להשחמה של הכיכרות.
  5. מצננים ופורסים בסכין לחם בצורה אלכסונית.
  6. מניחים על 2 תבניות מרופדות נייר אפייה ואופים אפייה שנייה בחום של 150 מעלות במשך 20 – 30 דקות נוספות (עד הזהבה).
  7. מצננים ומאחסנים בקופסא אטומה.
  8. מגישים לצד אספרסו או קפה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס