מאפה בייגל פיצה | מתכון וידאו קל להכנה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בייגל פיצה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון מאפה בייגל פיצה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 90 דקות
  • מספר מנות: 6 מנות

אביזרים:

מעבד מזון

מערוך

תבנית אפייה

נייר אפייה

קערת ערבוב

 

מצרכים:

לבצק:

3 כוסות קמח לבן זיפר שופרסל

2 כפיות שמרים יבשים בוואקום שופרסל

1 כף סוכר לבן שופרסל

1+1/4 כוסות מים פושרים

1/2 כוס שמן זית פרמיום שופרסל

1 כפית מלח דק שופרסל

לרוטב:

1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות שופרסל

1 כף רסק עגבניות 22% שופרסל

3 כפות עלי בזיליקום

300 גרם גבינת גאודה שופרסל חתוכה לקוביות גדולות

לציפוי:

ביצה טרופה L שופרסל

מעט מלח גס שופרסל

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון מניחים קמח סוכר ושמרים ומערבלים ב-3 פולסים.
  2. פותחים את מעבד המזון ומוסיפים לו שמן, מלח ומים.
  3. מעבדים את הבצק לבצק אחיד ומעבירים לקערה משומנת ומכוסה להתפחה של 30 דקות.
  4. במעבד המזון טוחנים את מרכיבי הרוטב יחד.
  5. מחלקים את הבצק לכדורים הגודל של תפוז ומרדדים על משטח מקומח לעלה דק.
  6. מניחים שורה מהמלית על עלה הבצק ומגלגלים לרצועה מהודקת ואז לבייגל עגול.
  7. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בביצה ומעט מלח גס מעל.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-30 -25 דקות עד השחמה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס