דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בייבי - קציצות עוף ופתיתים

מתכון לקציצות עוף ופתיתים אדומים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

קערית הגשה לילדים

סיר סוטאז'

 

חומרים:

300 גרם עוף טחון שופרסל

1 בצל מגורר + 1/2 בצל מגורר

1 כף קוואקר שופרסל

1/2 כפית מלח שופרסל

2 כפות פטרוזיליה שופרסל - קצוצה או טחונה

1 כוס עגבניות מרוסקות שופרסל

1 גזר מגורר לא דק

2 כפות שמן זית שופרסל

1 כוס פתיתים אפויים בצורת קוסקוס שופרסל

2.5 כוסות מים

1 כף גדושה רסק עגבניות שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את חזה העוף עם חצי הבצל המגורר, הקוואקר, הפטרוזיליה והמלח.
  2. בידיים משומנות יוצרים כדורי עוף קטנים מהבלילה ומניחים בצד.
  3. בסיר שטוח מניחים 2 כפות שמן זית, בצל מגורר שלם, גזר מגורר ועגבניות מרוסקות.
  4. מטגנים במשך 3 דקות ומוסיפים את המים, את רסק העגבניות והמלח.
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  6. מכניסים לסיר את כדורי העוף הקטנים, מכסים חלקית ומבשלים במשך 15 דקות.
  7. מסירים את המכסה, מערבבים ומוסיפים כוס פתיתים.
  8. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות נוספות.
  9. מסירים מהאש ומשאירים מכוסה למשך 5 דקות נוספות.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.