דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בורי בשמיכה

מתכון לעלי מנגולד ממולאים דג

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 3

אביזרים:

נייר אפייה חום

תבנית אפייה

 

מצרכים:

1 קופסת פילה בורי טרי שופרסל (2 פילה בורי)

1 חבילת סלק בואקום שופרסל - חתוך לפרוסות

1 גזר ארוז שופרסל - חתוך לפרוסות אלכסוניות

4 שיני שום שופרסל - חצויות

2 עלי מנגולד - רק החלק הירוק

1/2 כוס כוסברה שופרסל

3 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כף שמן שומשום – לציפוי

1 כפית שמן שומשום - למילוי

1 כפית כמון טחון במיכל שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

4 כפות צנובר שופרסל

1 כפית פפריקה מתוקה שופרסל

1 כפית מלח בישול גס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. טובלים את עלי המנגולד במים רותחים ומסוננים.
  2. בקערה מערבבים את שמן הזית, כפית שמן השומשום ואת התבלינים.
  3. מערבבים את הירקות בתוך הבלילה ומצפים גם את הדג בתבלינים.
  4. פורסים נייר אפייה בתבנית ומניחים את 2 עלי המנגולד החלוטים.
  5. על עלי המנגולד מניחים את הירקות ומעליהם את הדג.
  6. סוגרים את עלי המנגולד על הדג בצורת מעטפת.
  7. עוטפים בכף שמן השומשום ומפזרים את הצנוברים.
  8. אוטמים את נייר האפייה סביב הדג ואופים בחום של 200 מעלות כ- 30 דקות.

 

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

משתמשת בחלב פנים?

לא במעגלים

את חלב הפנים מורחים ממרכז הפנים כלפי חוץ ומנגבים באמצעות צמר גפן בתנועה דומה. תנועות מסאז' מעגליות רק "דוחפות" את הלכלוך שנמצא על פני העור לתוך הנקבוביות.