

מתכון לבוריק: עלי סיגר עם גבינות וביצה
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 10 דקות
- מספר מנות: 2
אביזרים:
- מחבת
- מכסה שתואם למחבת
מצרכים:
- 2 עלי סיגר
- 2 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל
- 1 ביצה שופרסל
- 100 גרם גבינת פסטו אדום הולנדית שופרסל - מגוררת
- 100 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל - מגוררת
- 1/4 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
- 1 כפית מלח בישול גס שופרסל
אופן ההכנה:
- במחבת מחממים את שמן הקנולה.
- מניחים עלה סיגר ומעל מפזרים את מחצית מכמות הגבינות המגוררות תוך כדי שמירה על עיגול במרכז העלה.
- שוברים את הביצה במרכזו של העלה.
- מתבלים במלח גס ופלפל שחור ומוסיפים את עלי הבזליקום.
- סוגרים את המחבת במכסה ומבשלים במשך 3 דקות.
- חוזרים על הפעולה עם העלה הנוסף ומגישים.