דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בוריק גבינות פתוח

מתכון לבוריק: עלי סיגר עם גבינות וביצה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:
מחבת
מכסה שתואם למחבת

מצרכים:
2 עלי סיגר
2 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל
1 ביצה שופרסל
100 גרם גבינת פסטו אדום הולנדית שופרסל - מגוררת
100 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל - מגוררת
1/4 כוס בזיליקום שופרסל – עלים בלבד
1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
1 כפית מלח בישול גס שופרסל

אופן ההכנה:
1. במחבת מחממים את שמן הקנולה.
2. מניחים עלה סיגר ומעל מפזרים את מחצית מכמות הגבינות המגוררות תוך כדי שמירה על עיגול במרכז העלה.
3. שוברים את הביצה במרכזו של העלה.
4. מתבלים במלח גס ופלפל שחור ומוסיפים את עלי הבזליקום.
5. סוגרים את המחבת במכסה ומבשלים במשך 3 דקות.
6. חוזרים על הפעולה עם העלה הנוסף ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

פילינג

גם לכפות הידיים

כדי לשמור על כפות ידיים מטופחות מומלץ לעשות להן פילינג פעם בשבוע. את הפילינג כדאי לעשות לפני שאת הולכת לישון ואחריו למרוח על הידיים קרם עשיר או אפילו את המסכה שאת משתמשת בה לפנים.