דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בוריקה בשר של קובי ודור

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לעלי בוריק ממולאים פירה בשר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 4
  • מספר מנות: 30 דקות

אביזרים:

מחבת עמוקה

 

מצרכים:

לפירה הבשר:

4 תפוחי אדמה - מבושלים ומעוכים לפירה

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1/4 כוס ציר עוף

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

1 כפית בהרט שופרסל

300 גרם בשר צוואר טרי חלק אנגוס שופרסל - טחון

1 בצל - קצוץ

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

3 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

לבוריק:

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל - לטיגון

4 עלי בוריק

4 ביצים שופרסל

 

לסלט כרוב:

2 כוסות כרוב - חתוך דק

3 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1/4 כוס מיץ לימון שופרסל

 

להגשה:

500 גרם סלט צ'רשי

2 קופסאות פלפל צ'ומה ד"ר שקשוקה שופרסל

1/4 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה

 

אופן ההכנה:

לסלט כרוב:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי סלט הכרוב ומערבבים.

לפירה הבשר:

  1. במחבת עמוקה מניחים את שמן הקנולה ומחממים.
  2. מוסיפים את הבצל עם הבהרט, כפית המלח, הפלפל השחור והבשר הטחון ומערבבים.
  3. מטגנים עד שהבשר נסגר (כ-4-5 דקות).
  4. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, תפוחי האדמה וציר העוף, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.

לבוריק:

  1. במחבת עמוקה מניחים את שמן הקנולה ומחממים.
  2. על משטח עבודה פורסים עלה בוריק.
  3. מניחים מן פירה הבשר במרכז העלה.
  4. מניחים חצי עלה בוריק ממולא במחבת עם השמן החם.
  5. במרכז העלה, מעל פירה הבשר, שוברים ביצה וסוגרים את העלה.
  6. מטגנים משני צידי העלה עד להזהבה.
  7. חוזרים על הפעולה עם יתר עלי הבוריק.
  8. מגישים לצד סלט הצ'רשי, ממרח פלפל הצ'ומה וסלט הכרוב.

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

בעלת עור רגיש? תקראי את זה

מה לחפש על תווית מוצרי הקוסמטיקה?

אם את בעלת עור רגיש השתדלי להימנע מרכיבים הידועים כאלרגניים יותר מאחרים - פרבנים וסולפטים (SLS). ובכל מקרה העדיפי רשימת רכיבים קצרה ככל האפשר.

קצרו את המקלחת

מקלחת ארוכה בחורף לא טובה לעור שלכם

מקלחת רותחת, כמו שרובנו אוהבים לעשות, מייבשת את העור ולכן מאוד לא מומלצת בעונה הקרה. בכל מקרה אל תוותרו על קרם לחות אחרי המקלחת.