דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בולונז אפוי בכלים אישיים

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לפסטה בולונז אפוי בתנור

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 5

 

 

אביזרים:

תבנית שקעים או כלי אפייה אישיים של סופלה

 

חומרים (עבור 10-12 מנות אישיות):

1 קילו בשר טחון אנגוס

1 חבילת פטוצ'יני שופרסל

1 קופסת רסק עגבניות קטן שופרסל

1 כפית מלח שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

1 כפית אורגנו שופרסל

1 כף פפריקה חריפה שופרסל

1 בצל קצוץ שמן זית שופרסל

2 ביצים שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים במחבת את הבצל והבשר כ- 6 דקות.
  2. מוסיפים את הפלפל השחור, המלח והאורגנו, מסירים מהאש ומצננים.
  3. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות יצרן ומסננים.
  4. טורפים בקערה את שתי הביצים עם חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור.
  5. מערבבים בקערה את הפסטה המבושלת עם הביצים, רסק העגבניות והפפריקה.
  6. משמנים היטב את הכלים האישיים לאפייה או את תבנית השקעים.
  7. מניחים פסטה בתחתית כל כלי ומשטחים בעזרת כף או בעזרת הידיים.
  8. ממלאים מעל הפסטה את הבשר הטחון ומהדקים בעזרת כף.
  9. אופים כ- 20 דקות בחום של 200 מעלות.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.