מתכון לבויאקוס: לחמניות גבינה - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בויאקוס - לחמניות גבינה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לבויאקוס- לחמניות גבינה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 40-30

אביזרים:

  • תבנית אפייה
  • נייר אפייה

 

מצרכים:

  • 3 כוסות קמח חיטה רך תופח פרימיום שופרסל
  • 1 חבילת גבינת גאודה שופרסל - מגוררת
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • 200 גרם חמאה הולנדית שופרסל - רכה
  • 1 ביצה שופרסל
  • 1/2 כפית מלח שולחן דק שופרסל
  • 1 כפית אורגנו שופרסל
  • 1 כוס חרוזי זיתים ירוקים שופרסל

לציפוי:

  • 1 ביצה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את הקמח, גבינת הגאודה המגוררת, גבינת הריקוטה, החמאה, הביצה, המלח והאורגנו ומערבבים.
  2. מן התערובת יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג.
  3. בתבנית מרופדת נייר אפייה מניחים את הכדורים תוך הקפדה על שמירת מרווח של 3-4 סנטימטר בין כדור לכדור.
  4. משטחים קלות כל כדור בעזרת האצבע ונועצים זית בכל תלולית.
  5. טורפים ביצה ומצפים כל אחד מן הכדורים בביצה הטרופה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות במשך כ-20 דקות או עד להזהבה.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס