מתכון לחמניות בואיקוס ללא גלוטן - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בואיקוס ללא גלוטן

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לבואיקוס ללא גלוטן

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 25 יחידות

אביזרים:

קערת ערבוב

תבנית

נייר אפייה

מברשת

מצרכים:

200 גרם גבינה גאודה מגוררת

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

1 מיכל יוגורט יווני 2% שופרסל

150 גרם חמאה מומסת

1 ביצה L שופרסל

3 כוסות תערובת קמח רב תכליתי ללא גלוטן גרין – אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס

1 כפית אבקת אפייה שופרסל

1/2 כוס טבעות זיתים ירוקים שופרסל

1 כפית מלח דק שופרסל

 

לציפוי:

1 ביצה L שופרסל

שומשום שופרסל

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים את החמאה עם המלח, הביצה והגבינות, מוסיפים את הזיתים ואת הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לבצק גמיש ומעט דביק.

2. בעזרת ידיים משומנות או רטובות יוצרים עיגולים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

3. מברישים בביצה ומעט שומשום ואופים בחום של 180 מעלות 25 דקות עד להזהבה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס