

מתכון לבגט ממולא גבינות בתנור
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 30 דקות
- מספר מנות: 3
חומרים:
- 1 בגט שופרסל
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 50 גרם חמאה הולנדית שופרסל מומסת
- 1 כפית אורגנו יבש שופרסל
- 50 גרם גבינת פרמז'ן שופרסל
- 2 כוסות גבינה מגוררת שופרסל
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל 2 כפיות שום כתוש שופרסל
אופן ההכנה:
- חותכים את שתי קצוות הבאגט, מחלקים אותו לשני חלקים ומרוקנים את תוכנו.
- בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד החמאה המומסת וממלאים את 2 חתיכות הבאגט.
- מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה, מברישים בחמאה המומסת ובשום הכתוש.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך 15 דקות.
- מוציאים מהתנור ופורסים לפרוסות ברוחב של 4-5 ס"מ ומגישים.
בתאבון!