מתכון לארטיק שוקולד בננה ביתי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

ארטיק שוקולד בננה

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לארטיק שוקולד בננה ביתי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 30 - 40

אביזרים:

  • מתקן לארטיקים
  • מקלות ארטיק
  • בלנדר
  • כוס גבוהה
  • נייר אפייה

 

מצרכים:

  • 3 בננות - קפואות
  • 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% שופרסל
  • 2 כפות אבקת סוכר שופרסל

לציפוי:

  • 2 חבילות שוקולד מריר 81% קקאו שופרסל
  • 2 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בבלנדר טוחנים את הבננות עם אבקת הסוכר והשמנת המתוקה.
  2. בעזרת כפית/כף מעבירים את המסה למתקן ארטיקים ומכניסים מקל ארטיק.
  3. מעבירים למקפיא למשך כ-12 שעות.
  4. בקערה מניחים את השוקולד עם שמן הקנולה.
  5. ממיסים את השוקולד במיקרוגל על ידי פולסים קצרים וערבוב השוקולד מדי פעם.
  6. מעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה ורחבה.
  7. מחלצים כל ארטיק מן המתקן.
  8. טובלים את מחציתו של כל ארטיק בשוקולד המומס ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה.
  9. מכניסים להקפאה של 10 דקות נוספות ומגישים.

* טיפ: ניתן לבצע את המתכון גם בעזרת כוסיות חד פעמיות קשיחות ושקופות.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס