אצבעות חזה עוף בציפוי ביסלי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אצבעות חזה עוף בציפוי ביסלי

תמונה גרסת הדפסה

אצבעות חזה עוף בציפוי ביסלי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 20

אביזרים:

קערות ערבוב

תבנית אפייה

נייר אפייה

מגש להגשה

קערית לרוטב

 

מצרכים:

לעוף:

1 חבילת פילה עוף טרי פרימיום שופרסל

1 שקית חטיף ביסלי בטעם גריל - מרוסק

1/2 כוס פירורי לחם מוזהבים זיפר שופרסל

2 ביצים שופרסל טרופות

2 כפות חרדל צרפתי שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 מיכל תרסיס שמן קנולה מזוכך שופרסל

 

לרוטב:

100 גרם אגוזי קשיו קלופים שופרסל - קצוצים

1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה דק

1/4 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

1/4 כוס מיץ לימון שופרסל

3 כפות רוטב סויה אורגני גרין שופרסל

2 כפות סילאן שופרסל

1 כפית צי'לי כתוש במיכל שופרסל

1 כף שום גבישי במיכל שופרסל

 

אופן ההכנה:

לעוף:

  1. בקערה עמוקה מניחים את הביצים וטורפים אותן.
  2. מוסיפים את המלח והחרדל ומערבבים.
  3. מניחים את פילה העוף בקערה ומשרים במרינדה.
  4. בצלחת עמוקה מניחים את פירורי הלחם עם חטיף הביסלי המרוסק ומערבבים.
  5. מצפים את פילה העוף בתערובת פירורי הלחם וחטיף הביסלי.
  6. בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את פילה העוף המצופה.
  7. מצפים באת הפילה בתרסיס שמן הקנולה.
  8. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואופים במשך כ-25 דקות, עד השחמה.

לרוטב:

  1. בקערית הגשה מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים.
  2. מגישים את הרוטב לצד חטיפי העוף.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס