אסאדו בתנור במרינדה מזרחית
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אסאדו בתנור במרינדה מזרחית

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 12 שעות
  • מספר מנות: 5 מנות

מרכיבים:

נתח אסאדו במשקל 1 ק"ג 

פפריקה חריפה

פפריקה מתוקה

כמון

מלח גס

פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן קנולה

מיץ מחצי לימון סחוט

להגשה:

כרישה צעירה

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערית את כל חומרי המרינדה. מניחים את נתח האסאדו בתבנית ומצפים בחומרי המרינדה. מניחים ללילה לפחות במקרר.

2. מוציאים, מכסים בנייר כסף ומעבירים לתנור בטמפרטורה של 110 מעלות למשך 5 שעות. אופים עד שהנתח רך במיוחד והעצם משתחררת בקלות.

3. פורסים ומגישים לצד כרישה צלויה.

טיפ - ככל שנשאיר את הבשר במרינדה זמן ממושך יותר, כך הטעמים יטיבו להיספג בבשר.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס