

מתכון לאסאדו בתנור - מרינדה לאסאדו בתנור
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 12 שעות
- מספר מנות: 5 מנות
מרכיבים:
נתח אסאדו במשקל 1 ק"ג
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
כמון
מלח גס
פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן קנולה
מיץ מחצי לימון סחוט
להגשה:
כרישה צעירה
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערית את כל חומרי המרינדה. מניחים את נתח האסאדו בתבנית ומצפים בחומרי המרינדה. מניחים ללילה לפחות במקרר.
2. מוציאים, מכסים בנייר כסף ומעבירים לתנור בטמפרטורה של 110 מעלות למשך 5 שעות. אופים עד שהנתח רך במיוחד והעצם משתחררת בקלות.
3. פורסים ומגישים לצד כרישה צלויה.
טיפ - ככל שנשאיר את הבשר במרינדה זמן ממושך יותר, כך הטעמים יטיבו להיספג בבשר.
לעוד מתכוני בשר, לחצו כאן.