דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנטריקוט מפנק במעטפת פטריות

מתכון לסטייק אנטריקוט בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

ניירות אפייה

תבנית אפייה

 

מצרכים:

לבסיס:

2 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

2 בצלים סגולים - פרוסים לרצועות דקות

3 פטריות פורטובלו - פרוסות

1 כף דבש עם מזון מלכות פרימיום שופרסל

5 שיני שום שופרסל- פרוסות

1 כפית מלח שולחן דק שופרסל

 

לסטייק:

2 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 חבילת סטייק עין אנטריקוט טרי שופרסל

1 כף דבש עם מזון מלכות פרימיום שופרסל

2 כפות חרדל דיז'ון שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

3 כפות גבעולי קורנית (טימין) שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים את השמן, הדבש, החרדל והטימין, מתבלים עם הפלפל השחור, מערבבים ועוטפים את הסטייקים.
  2. במחבת מניחים את השמן זית ומוסיפים את הבצלים, השום, הפטריות והמלח.
  3. מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה ומוסיפים את הדבש.
  4. בתבנית פורסים שני ניירות אפייה ומניחים על כל אחד מהם מחצית מן הבסיס של הבצלים והפטריות.
  5. על מחצית הבסיס מניחים את הסטייק המתובל ומעליו מוסיפים את יתר הבסיס.
  6. סוגרים את נייר האפייה ומכניסים לאפייה בתנור שחומר מראש ל- 200 מעלות למשך חצי שעה (ניתן לפתוח מעט את נייר האפייה 5 דקות לפני סיום באפייה במידה ומעדיפים סטייק עשוי יותר).

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס