אנטריקוט בקרמל ברנדי
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנטריקוט בקרמל ברנדי

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • מספר מנות: 6 מנות

מרכיבים:


נתח אנטריקוט שלם במשקל 2 ק"ג

מלח גס

פלפל שחור גרוס

שמן זית שופרסל פרמיום

1/4 כוס ברנדי או קוניאק

עשבי תיבול קצוצים לפי הטעם:

פטרוזיליה

כוסברה

רוזמרין

אורגנו

 

אופן ההכנה:

  1. על גריל פחמים צולים את האנטריקוט עד מידת עשיה מדיום.
  2. פורסים את הנתח לרצועות ומניחים בקערה.
  3. מוזגים מעט ברנדי או קוניאק איכותי.
  4. מדליקים בעזרת ברנר - עד שיעלם האלכוהול והכל יתקרמל.
  5. בהגשה: מפזרים עשבי תיבול קצוצים.
  6. טיפ: אפשר להשתמש בכל משקה אלכוהולי- וויסקי, ברנדי או קוניאק. האש שורפת את האלכוהול ומשאירה את הבשר שיתקרמל בטעמים המתוקים של המשקה.

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס