אנטריקוט איש המערות
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנטריקוט איש המערות

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 6 מנות

מרכיבים:

אנטריקוט עם עצם/ או אנטרקוט שלם במשקל 2 ק"ג

מלח גס

פלפל שחור גרוס

שמן זית שופרסל פרמיום

 

לצ'ימיצ׳ורי:

צרור פטרוזיליה

צרור אורגנו טרי

חומץ בן יין

שמן זית

5 שיני שום

צילי אדום או ירוק חריף

 

אופן ההכנה:

  1. מדליקים את הגחלים ומבעירים עד לקבלת פחמים לוהטות לרמה שיגיעו לפחמים לוחשות (צבע לבן).
  2. משמנים את הנתח במעט שמן זית.
  3. מניחים את הנתחים על הפחמים עצמם. צולים למידת העשיה האהובה עליהם.
  4. לצ'ימיצ'ורי: כותשים את כל המרכיבים במכתש ועלי או במעבד מזון.
  5. פורסים את הנתחים לרצועות בעובי 2.5 – 3 ס״מ. מפזרים פלפל שחור ומלח גס ומגישים לצד הצ'ימיצ'ורי.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס