דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנטיפסטי של ירקות צלויים על המנגל

מתכון לאנטיפסטי של ירקות צלויים על האש

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

קערת ערבוב

מנגל / פלנצ'ה

מלקחיים

מחבת קטנה

 

מצרכים:

3 פלפלים בצבעים שונים - חתוכות לרבעים

1 שקית ברוקולי שטוף שופרסל

1 חציל בינוני - פרוס לפרוסות עבות

4 פטריות פורטבלו

 

למרינדה:

5 כפות שמן זית פרימיום שופרסל

1 כפית מלח מטבח מעולה שופרסל

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

3 כפות חומץ בלסמי ממודנה 6% שופרסל

1 כף שום גבישי במיכל שופרסל

1 כף סילאן לחיץ שופרסל

1 כפית קליפת לימון - מגוררת

4 כפות רוטב צ'ילי מתוק שופרסל

 

להגשה:

1/2 כוס שקד קלוף טבעי שופרסל - קצוצים

1/4 כוס צנוברים קלופים שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי המרינדה ומערבבים.
  2. מוסיפים את הירקות ומערבבים בשנית.
  3. מניחים את הירקות על מנגל או פלנצ'ה וצולים משני הצדדים.
  4. במחבת קטנה מניחים את השקדים והצנוברים הקצוצים וקולים מעט.
  5. מפזרים את הפיצוחים הקלויים על הירקות ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס