אלו גובי: מתכון לתבשיל כרובית ותפוחי אדמה הודי - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אלו גובי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לאלו גובי, תבשיל כרובית ותפוחי אדמה הודי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

סיר סוטאז'

 

מצרכים:

3 תפוחי אדמה גורמה שופרסל - חתוכים לקוביות בינוניות

1 שקית כרובית מוקפאת שופרסל - שטופה

2 כפות תערובת תבלינים הודית (מורכב מקארי, צ'ילי כתוש במיכל שופרסל, כמון טחון במיכל שופרסל,    

מלח שולחן מעולה שופרסל, פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל, זנגוויל ומקל קינמון).

4 כפות שמן קנולה לא מזוכך שופרסל

1/2 חבילת כוסברה שופרסל – קצוצה

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

מים עד לכיסוי

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר הסוטאז' מניחים את שמן הקנולה ואת תערובת התבלינים ההודית ומערבבים.
  2. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים.
  3. מוסיפים את המלח ופרחי הכרובית ומערבבים.
  4. מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-25 דקות, עד לריכוך קוביות תפוחי האדמה.
  5. בזמן הבישול מוסיפים לסיר מחצית מכמות הכוסברה (את היתרה שומרים לפיזור בתום הבישול).
  6. לאחר כ-25 דקות, מסירים מן האש ומפזרים את יתרת הכוסברה.
  • מומלץ להגיש לצד אורז.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס