

מתכון לאטריות קונג'אק עם ירקות
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 15 דקות
- מספר מנות: 2
אביזרים:
- מסננת צפופה לאטריות
- מחבת רחבה
חומרים:
- 1/4 כוס אפונה ירוקה עדינה קפואה Extra Fine שופרסל
- 1 שקית אטריות קונג'אק בסגנון פנה שופרסל
- 2 בצלים ירוקים - חתוכים
- 1/4 כוס בוטנים קלופים קלויים שופרסל
- 1/4 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
- 1 גמבה אדומה - חתוכה לרצועות דקות
- 1/2 כפית שום גבישי שופרסל
- מעט מלח שופרסל
- מעט פלפל שחור טחון שופרסל
- 2 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק שופרסל
- 1 פטריית פורטובלו גדולה - פרוסה לאורכה
- 1 כף שמן קנולה שופרסל
אופן ההכנה:
- שוטפים את אטריות הקונג'אק תחת מסננת ומניחים בצד.
- במחבת מחממים כף שמן קנולה ומוסיפים את הבצל הירוק והגמבה האדומה ומטגנים כ-5 דקות.
- מוסיפים את האפונה ואת חתיכות פטריית הפורטבלו, מערבבים ומוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי המתוק ואת התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את אטריות הקונז'אק ומערבבים כ-2 דקות.
- מסירים מן האש ומגישים עם כוסברה קצוצה ובוטנים קלויים מעל
בתאבון!