דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אטריות פנה עם ירקות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לאטריות קונג'אק עם ירקות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

  • מסננת צפופה לאטריות
  • מחבת רחבה

 

חומרים:

  • 1/4 כוס אפונה ירוקה עדינה קפואה Extra Fine שופרסל
  • 1 שקית אטריות קונג'אק בסגנון פנה שופרסל
  • 2 בצלים ירוקים - חתוכים
  • 1/4 כוס בוטנים קלופים קלויים שופרסל
  • 1/4 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
  • 1 גמבה אדומה - חתוכה לרצועות דקות
  • 1/2 כפית שום גבישי שופרסל
  • מעט מלח שופרסל
  • מעט פלפל שחור טחון שופרסל
  • 2 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק שופרסל
  • 1 פטריית פורטובלו גדולה - פרוסה לאורכה
  • 1 כף שמן קנולה שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את אטריות הקונג'אק תחת מסננת ומניחים בצד.
  2. במחבת מחממים כף שמן קנולה ומוסיפים את הבצל הירוק והגמבה האדומה ומטגנים כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את האפונה ואת חתיכות פטריית הפורטבלו, מערבבים ומוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הצ'ילי המתוק ואת התבלינים ומערבבים.
  4. מוסיפים את אטריות הקונז'אק ומערבבים כ-2 דקות.
  5. מסירים מן האש ומגישים עם כוסברה קצוצה ובוטנים קלויים מעל

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס