

מתכון דיאטטי לאטריות קונג'אק, ירקות ועוף
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 15 דקות
- מספר מנות: 2
אביזרים:
- מסננת צפופה לאטריות
- מחבת רחבה
חומרים:
- 1 שקית אטריות קונג'אק בסגנון ספגטי שופרסל
- 1 כף שמן זית שופרסל
- 100 חזה טבעוף טרי ארוז שופרסל – חתוך לרצועות
- 1/2 כוס שרי סוכריות שופרסל - חצויות
- 1 כוס שעועית ירוקה שלמה קפואה שופרסל
- 1/4 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
- 1/4 כוס מים
- מעט מלח שופרסל
- מעט פלפל שחור טחון שופרסל
- 1 כפית שום גבישי שופרסל
- 2 בצלים ירוקים - קצוצים
- 1 כפית פפריקה מתוקה שופרסל
- 1 כף רוטב סויה לבישול שופרסל
- 4 כפות אגוזי מלך קלופים שופרסל
אופן ההכנה:
- שוטפים את אטריות הקונג'אק תחת מסננת ומניחים בצד.
- במחבת רחבה מניחים את שמן הזית, הבצל הירוק ורצועות חזה העוף ומערבבים.
- מוסיפים את התבלינים, עגבניות השרי, רוטב הסויה, המים ואת השעועית הירוקה וממשיכים לערבב כ- 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את האטריות הקונג'אק, הכוסברה ואגוזי המלך, מערבבים דקה נוספת ומגישים.
בתאבון!