מתכון אטריות ביצים ביתיות במרק ירקות - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אטריות ביצים ביתיות במרק ירקות

תמונה גרסת הדפסה

מתכון אטריות ביצים ביתיות במרק ירקות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4-5 מנות

אביזרים:

שקית זיפר

קיסמי שיניים

מטרפה

קערת ערבוב

סיר עמוק

 

מצרכים:

לאטריות:

2 כוסות + 2 כפות קמח לבן בהיר זיפר שופרסל

1 כף שמן קנולה שופרסל

5 ביצים L שופרסל

כפית מלח דק שופרסל

שקית זיפר עם סגר שופרסל

קיסמי שיניים

 

למרק:

5 כוסות ציר עוף\ מים

כף שמן זית פרמיום שופרסל

2 גבעולי סלרי קצוצים דק כולל העלים

1 בצל קצוץ דק

1 שקית לקט ירקות למרק שופרסל

1 כפית מלח דק שופרסל

1 כף חוויאג' למרק

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר עמוק מניחים שמן זית, בצל וסלרי.
  2. מערבבים היטב ומוסיפים מלח וחוויאג'.
  3. מוסיפים שקית לקט למרק ואת הנוזלים ומערבבים.
  4. מבשלים על להבה נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות.
  5. טורפים בקערה את כל החומרים.
  6. מעבירים לשקית זיפר וסוגרים מעל.
  7. מחזיקים את השקית מעל הסיר הרותח ומחוררים 4-5 חורים בשקית בחלק הקרוב לתחתית הסיר.
  8. נותנים לנוזל ליפול אל תכולת הסיר החם.
  9. מערבבים בעדינות ומגישים.

  

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס