דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אורז ריחני גלילי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לאורז בסמטי עם אטריות וצנוברים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

סיר סוטאז'

 

חומרים:

2 כוסות אורז בסמטי הודי שופרסל

1 כוס אטריות דקות למרק

1 כף אבקת מרק עוף שופרסל

1 כפית קינמון טחון שופרסל

1/2 כפית מלח שופרסל

4 כוסות מים רותחים

5 כפות שמן זית שופרסל

100 גרם צנוברים קלופים שופרסל

1/4 כפית פלפל שחור גרוס שופרסל

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את שמן הזית, האטריות והצנוברים ומערבבים.
  2. מטגנים עד להשחמה ומוסיפים את האורז, אבקת המרק, הקינמון והמלח ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים.
  4. מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי מלא כ-20 דקות.
  5. מסירים מן האש ומשאירים מכוסה למשך 10 דקות.
  6. מעבירים לקערת הגשה.

 

*הצעת הגשה: לפזר מעל צנוברים.

 

בתאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

אל תהיי במתח

טיפ למי שנוהגת לאסוף את השיער

קוקו מתוח אולי נראה מסודר ויפה, אבל זה מחליש את השיער ועלול לגרום לתלישה. לכן, מומלץ לאסוף את השיער באמצעות גומיית בד רכה ולא למשוך אותו יתר על המידה.