איך לשדרג אורז מאתמול?מתכון לאורז מוקפץ - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אורז מוקפץ משודרג

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לאורז מוקפץ עם ירקות

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • מספר מנות: 4

מצרכים:

סיר עם אורז קר מבושל משתי כוסות אורז בסמטי הודי שופרסל

1/2 שקית שבבי גזר שופרסל

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות

4 כפות שמן קנולה שופרסל

1/2 שקית פרחי ברוקולי שופרסל

1/2 כוס תירס מתוק משימורים שופרסל

2 כפות רוטב סויה שופרסל

1 כפית שום גבישי

1 כפית צ'ילי גרוס יבש

1 כפית מלח

1 ביצה מקושקשת

1/4 כוס כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

  1. בווק מניחים שמן, 2 פלפלים חתוכים וברוקולי, מטגנים 2 דקות.
  2. מוסיפים גזר, תירס, סויה ותבלינים יבשים, מערבבים.
  3. יוצרים גומה: שופכים אל הגומה ביצה מקושקשת, מקשקשים אותה ומערבבים עם הירקות, מוסיפים 2 כוסות אורז מבושל, מערבבים ומגישים חם עם כוסברה קצוצה מעל.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס