אורז בחלב קוקוס עם ירקות וקשיו
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אורז בחלב קוקוס עם ירקות וקשיו

תמונה גרסת הדפסה

אורז בחלב קוקוס עם קשיו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 40 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

סיר סוטאז'

 

מצרכים:

1+1/2 כוסות אורז בסמטי מלא אורגני גרין שופרסל

1 חבילת שבבי גזר שטוף וחתוך פרש שופרסל

1 כפית צ'ילי כתוש במיכל שופרסל

1 פחית נוזל קוקוס אורגני גרין שופרסל

2 כוסות מים רותחים

4 בצלי פנינה מזן ספרדי פרש שופרסל - קצוצים

1 כפית זרעי כוסברה - טחונים

3 כפות שמן קנולה מזוכך שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כוס אגוזי קשיו קלופים שופרסל

 

להגשה:

1 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר סוטאז' מניחים את שמן הקנולה עם אגוזי הקשיו ומטגנים במשך כ-3 דקות.
  2. מוסיפים את הבצלים הקצוצים, האורז והמלח ומערבבים.
  3. מוסיפים את שבבי הגזר, הצ'ילי וזרעי הכוסברה הטחונים ומערבבים.
  4. מוסיפים את 2 כוסות המים ואת פחית נוזל הקוקוס, מערבבים ומביאים לכדי רתיחה.
  5. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים בכיסוי חלקי במשך כ-25 דקות.
  6. לאחר 25 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה במשך כ-5 דקות נוספות.
  7. מפזרים כוסברה קצוצה מעל למנה ומגישים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס