אוזני המן במילוי שוקולד וחמאת בוטנים
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אוזני המן במילוי שוקולד וחמאת בוטנים

תמונה גרסת הדפסה

אוזני המן במילוי שוקולד וחמאת בוטנים

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 50 דקות
  • מספר מנות: 35

אביזרים:

קערת ערבוב/מעבד מזון

תבנית אפייה

נייר אפייה

מערוך

קורצן עגול רחב/כוס עם קוטר רחב

ניילון נצמד

 

מצרכים:

לבצק:

3 כוסות קמח חיטה לבן בהיר מנופה זיפר שופרסל

1 כפית אבקת אפייה שופרסל

1/2 כוס סוכר לבן שופרסל

180 גרם חמאה - חתוכה לקוביות

3 ביצים שופרסל – חלמונים בלבד

5 כפות מים קרים

1 כפית תמצית בטעם וניל שופרסל

 

למלית:

1 כוס חמאת בוטנים טבעית גרין שופרסל

1 כוס ממרח אגוזי לוז שופרסל

 

להגשה:

1 שקית אבקת סוכר שופרסל

 

אופן ההכנה:

לבצק:

  1. במעבד מזון מניחים את הקמח עם הסוכר, אבקת האפייה וקוביות החמאה ומעבדים בעזרת 5 פולסים.
  2. מוסיפים את תמצית הווניל, החלמונים והמים הקרים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מכסים את הבצק בעזרת ניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור במשך כ-10 דקות.
  4. לאחר 10 דקות, מחלקים את הבצק לשני חלקים ועל משטח עבודה מקומח מרדדים כל חלק על לעלה בעובי של חצי סנטימטר.
  5. בעזרת קורצן עגול קורצים עיגולים מן הבצק ומסירים את שאריות הבצק.

למלית:

  1. במרכז כל עיגול מניחים חצי כפית ממרח שוקולד ומעליו רבע כפית חמאת בוטנים.
  2. מקפלים את העיגול לכדי יצירת משולש (אוזן המן) ומהדקים את החיבורים.
  3. על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה מניחים את אוזני ההמן ומעבירים למקרר למשך כ-10 דקות במקרר.
  4. לאחר 10 דקות, מעבירים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים במשך כ-15 דקות.

להגשה:

  1. מצננים את אוזני ההמן צינון מלא.
  2. מפזרים מעל את אבקת הסוכר ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס