עצמאות דוז פואה
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

המתכונים הכי נכונים למנגל שלכם ולאירוח צבעוני של אירוויזיון מסביב לעולם

צליית דג על הגריל

הטיפ של אידי מלך הדגים

לפני שאתם מכינים את הדג על הגריל, השרו אותו במיץ לימון במשך כרבע שעה. החומצה שבלימון מרככת את הדג ומקצרת את זמן הבישול. כך תוודאו שהוא לא יתייבש וייצא עסיסי במיוחד.

צליית הבשר על הגריל

הכי חשוב - בלי לחץ

כדאי להתאפק ולא ללחוץ על המבורגר או סטייק המתבשל על מחבת. הוצאת הנוזלים מהבשר מביאה להפחתה בעסיסיות ולתוצר יבש.
עמוד בטעינה ...