התאמת יין לאוכל - מתכונים וטיפים לארוחה נהדרת לצד היין המושלם
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מוזגים לחיים

יין הוא מרכיב אוניברסלי חשוב המוגש לצד הארוחה. מתלבטים איזה סוג יין יתאים לשתות לצד הארוחה? כאן תוכלו לקבל טיפים חשובים לבחירת היין הנכון ואפילו תוכלו לרכוש את היינות בסניפים או באונליין. מנות עם חזה בקר ואנטריקוט ישתלבו מדהים עם "ירדן מרלו", פסטה שמנת פטריות תשתלב מושלם עם "מלבק" ודג באס בקארי ישתלב מהמם עם "גוורץ"- מי ידע שיין יכול לשדרג כל כך את המנה? כמו כן, תוכלו למצוא מספר מתכוני בישול ביין אדום שיבטיחו לשדרג לכם את הבשר ומתכונים עם יין לבן לשדרוג הדגים והפסטות, שבזכותם לא תפסיקו לקבל מחמאות.

כך תבחרו זן ענבים אהוב

טועמים זנים עד שמוצאים את הטוב לטעמכם

היצמדו לזני הענבים שאתם יודעים שאתם אוהבים, קברנה סוביניון יהיה בעל גוף מלא יותר, מרלו רך ועגול יותר ושיראז פירותי יותר

הכוס לשתיית יין

כוס קטנה ליין לבן

כוס יין לבן צריכה להיות קטנה יותר מכוס יין אדום, אבל אם אין לכם בבית – לא נורא. כל כוס זכוכית מתאימה לשתיית יין.

זני היין הלבן

איך תדעו איזה יין לבן אתם אוהבים?

סוביניון בלאן הוא ארומטי ויבש, שרדונה עשיר יותר ובעל גוף מלא יותר וגוורצטרמינר הוא חצי יבש חצי מתוק.

התאמת יין לבן

מהו הזן המתאים למה שאנחנו אוכלים

סוביניון בלאן משתלב טוב עם סושי ומאזטים, שרדונה הולך טוב עם דג ברוטב, וגוורצטרמינר משתלב טוב עם אוכל אסייתי.

מקררים יין

כמה זמן באמת צריך לשים יין אדום במקרר

רצוי להגיש יינות אדומים במחיר של פחות מ-35 שקלים לאחר קירור של שעה במקרר, ואילו יינות אדומים יקרים יותר רצוי לשים 20 דקות במקרר לפני פתיחה.
עמוד בטעינה ...