דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מלך הדג החריף - תבשיל פילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים

תמונה גרסת הדפסה

תבשיל פילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים


אביזרים:

  • סיר סוטאז' רחב

 

מצרכים:

  • 2 חבילות פילה דג בורי טרי שופרסל (4 יחידות)
  • 4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
  • 1 בצל - קצוץ דק
  • 4 שיני שום שופרסל - פרוסות
  • 2 עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות שופרסל - חתוכות לקוביות
  • 1 פלפל אדום פרוס ל-6 רצועות ללא הגרעינים
  • 1 פלפל ירוק חריף - חצוי לאורכו
  • 1 כף אריסה
  • 1 כף רסק עגבניות שופרסל
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל
  • 1 כף כמון טחון במיכל שופרסל
  • 1 פלפל חריף יבש
  • 1 כוס ציר דגים / מים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה

להגשה:

  • לחם טרי או חלה

 

אופן ההכנה:

  1. בסיר סוטאז' רחב מניחים את שמן הזית עם הבצל הקצוץ ושיני השום ומטגנים.
  2. תוך כדי בחישה, מוסיפים את קוביות העגבניות.
  3. מוסיפים את יתר המצרכים (מלבד הדגים).
  4. בוחשים היטב ומביאים לרתיחה.
  5. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגים לסיר כאשר הצד של העור הינו כלפי מעלה.
  6. לאחר 5 דקות, הופכים את הדגים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות נוספות.
  7. מגישים לצד לחם טרי / חלה.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.