

תבשיל פילה בורי ברוטב עגבניות ופלפלים
אביזרים:
- סיר סוטאז' רחב
מצרכים:
- 2 חבילות פילה דג בורי טרי שופרסל (4 יחידות)
- 4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
- 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
- 1 בצל - קצוץ דק
- 4 שיני שום שופרסל - פרוסות
- 2 עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות שופרסל - חתוכות לקוביות
- 1 פלפל אדום פרוס ל-6 רצועות ללא הגרעינים
- 1 פלפל ירוק חריף - חצוי לאורכו
- 1 כף אריסה
- 1 כף רסק עגבניות שופרסל
- 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
- 1 כף פפריקה מתוקה במיכל שופרסל
- 1 כף כמון טחון במיכל שופרסל
- 1 פלפל חריף יבש
- 1 כוס ציר דגים / מים
- 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה
- 1/2 כוס כוסברה שופרסל - קצוצה
להגשה:
- לחם טרי או חלה
אופן ההכנה:
- בסיר סוטאז' רחב מניחים את שמן הזית עם הבצל הקצוץ ושיני השום ומטגנים.
- תוך כדי בחישה, מוסיפים את קוביות העגבניות.
- מוסיפים את יתר המצרכים (מלבד הדגים).
- בוחשים היטב ומביאים לרתיחה.
- לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הדגים לסיר כאשר הצד של העור הינו כלפי מעלה.
- לאחר 5 דקות, הופכים את הדגים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות נוספות.
- מגישים לצד לחם טרי / חלה.