דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מלך הגריל - דניס שלם על הגריל

תמונה גרסת הדפסה

מלך הגריל - דניס שלם על הגריל


אביזרים:

  • גריל

 

מצרכים:

  • 2 חבילות דג דניס שלם טרי שופרסל (500 גרם)
  • 1 עגבנייה – פרוסה לפרוסות
  • 2 שיני שום שופרסל - חצויות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה שופרסל – קצוצה
  • 1/2 כוס בזליקום שופרסל - קצוץ
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל
  • 4 כפות שמן זית פרימיום שופרסל
  • 2 לימונים

 

אופן ההכנה:

  1. מדליקים את הגריל ומחכים שהאש לא תהיה מתפרצת ושהגחלים לוחשות.
  2. בצלחת מניחים את הדגים עם שמן הזית ומשמנים את הדג משני צדדיו.
  3. ממליחים ומפלפלים את הדג (לא חורצים את הדג).
  4. ממלאים את בטן הדג עם הפטרוזיליה, הכוסברה, הבזיליקום, שיני השום ופלחי עגבניות.
  5. מניחים את הדג בשלמותו על הגריל למשך כ- 7 דקות צידו (חשוב מאוד שלא להפוך או להזיז את הדג).
  6. לאחר כ- 7 דקות, הופכים את הדג על צידו השני לצלייה נוספת במשך כ- 7 דקות נוספות.
  7. מגישים עם פלח לימון.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס