דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אידי דגים - מלך הסביצ'ה

תמונה גרסת הדפסה

אידי דגים - מלך הסביצ'ה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 2


אביזרים:

  • קערת ערבוב
  • צלחות הגשה

 

מצרכים:

  • 2 חבילות דג לברק שלם טרי שופרסל 
  • 3 כפות בצל סגול - קצוץ
  • 1 כף פלפל ירוק חריף – קצוץ
  • 2 כפות פלפל אדום מתוק – קצוץ
  • 2 כפות פלפל כתום – קצוץ
  • 1 שן שום שופרסל – קצוצה
  • 2 כפות גבעולי סלרי – קלופים וקצוצים
  • 1/2 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • 3 ליים (או 2 לימונים) – מיץ בלבד
  • 1/2 כוס שמן זית פרימיום שופרסל
  • 1/2 כוס פטרוזיליה שופרסל - קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה שופרסל – קצוצה

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את כל הירקות הקצוצים.
  2. מפלטים את דג הלברק.
  3. חותכים את הפילטים של הדג לקוביות קטנות ומוסיפים לקערת הירקות.
  4. מוסיפים את מיץ הליים והמלח לקערה ומערבבים (בשלב זה צבעו של הדג ישתנה כתוצאה מתהליך הכבישה ויהפוך ללבן שקוף).
  5. מוסיפים את שמן הזית, הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצה ומערבבים.
  6. מכסים את הקערה ומצננים למשך כ-20 דקות.
  7. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.

* טיפ: ניתן להגיש את הסביצ'ה בכוסות שמפניה גבוהות, דרכן ניתן לראות את יופייה של המנה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס