עולם הבשר | מתכונים פשוטים של נתחי בשר אנגוס מובחרים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אתם במצב רוח למנה עסיסית היום?

מחכים לכם כאן מתכונים פשוטים עם נתחי בשר אנגוס ועוף מובחרים וטריים, וגם כתבות וטיפים לארוחה מלאה בטעמים בלתי נשכחים

רוצים תוספת ירקות עם הבשר?

אין צורך ללכלך סיר נוסף

כשרוצים לבשל ירקות שונים כתוספת לתבשיל בשר, אין צורך לעשות זאת בנפרד. אפשר להוסיף את הירקות השונים לסיר הבשר כחצי שעה לפני תום הבישול כדי שטעמם יתמזג עם טעם הבשר והרוטב.

הסטייק המושלם

ככה תכינו אותו

הקפידו שהסטייק יהיה בטמפרטורת החדר דקות לפני שאתם מניחים אותו על הגריל. סטייק קפוא לא יתבשל בצורה אחידה. תנו גם לגריל שלכם מספיק זמן להתחמם. איך תדעו שהוא חם מספיק? לא תוכלו להשאיר את היד מעליו יותר משתי שניות.

מהו הנתח האידיאלי לצלייה כסטייק?

דעו מה לבקש מהקצב

אנטריקוט הוא הנתח האידיאלי לסטייק, במיוחד כשהוא פוגש אש גלויה או מחבת. כדאי לבחור בשר בעל צבע אדום רענן. ככל שרמת ה"שיוש" בסטייק גבוהה יותר, כלומר השומן הלבן מפוזר באופן אחיד יותר, כך הסטייק איכותי יותר.

איך להכין תבשיל קדירה מנצח

טיפ נהדר לתבשיל עסיסי

כשמכינים תבשיל קדירה או צלי מנתח שלם מומלץ "לסגור" את הבשר באמצעות צריבה מהירה על סיר לוהט. סגירת הבשר מאפשרת לנוזלים להתבשל בתוך הנתח וכך הוא נשאר עסיסי וטעים.

צליית הבשר על הגריל

הכי חשוב - בלי לחץ

כדאי להתאפק ולא ללחוץ על המבורגר או סטייק המתבשל על מחבת. הוצאת הנוזלים מהבשר מביאה להפחתה בעסיסיות ולתוצר יבש.

האם אפשר לשמור בשר מבושל?

לא סיימתם לאכול? לא צריך לזרוק

ניתן לשמור בשר מבושל במקרר עד 4 ימים או בהקפאה עד חודש. חשוב להפשיר בשר מבושל קפוא במקרר לילה שלם לפני ההגשה מחדש.

טיפ מהשף

אנטריקוט הוא הנתח האידיאלי לצלייה כסטייק

השומן שלו נמס והוא מניב טעמים מצוינים כשהוא פוגש אש גלויה או מחבת. כדאי לבחור בשר טרי בעל צבע אדום רענן אך לא אדום מדי.

התוספת המזינה ביותר לצד בשר

כך תגבירו את ספיגת הברזל מהבשר

איכלו את מנת הבשר בשילוב תוספת בריאה של ירקות ירוקים, המגבירים את ספיגת המינרלים והוויטמינים בגוף. צריכת ויטמין C בסמוך לאכילת בשר טרי מאפשרת ספיגת ברזל מקסימלית.

עמוד בטעינה ...