דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שניצל בקר

תמונה גרסת הדפסה

שניצל בקר

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4

אביזרים:

מחבת

מלקחיים

 

המצרכים:

500 גרם שניצל בקר טרי ארוז שופרסל- פרוס לחתיכות בעובי של 1/2 סנטימטר

1 כוס קמח חיטה לבן בהיר מנופה שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל

1 כפית פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

1 ביצה שופרסל

1 כף חרדל צרפתי שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

2 כוסות פירורי לחם מוזהבים שופרסל

1 בקבוק שמן קנולה מזוכך שופרסל – לטיגון חצי עמוק

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מניחים את הקמח עם הפפריקה והמלח ומערבבים.
  2. מוסיפים את פרוסות השניצל ומקמחים בתערובת.
  3. בקערית מניחים את הביצה וטורפים אותה.
  4. בקערה גדולה מניחים את הביצה הטרופה עם החרדל והפלפל השחור ומערבבים.
  5. מעבירים את פרוסות השניצל המקומח לקערת תערובת הביצה והחרדל ומשרים במשך כ-30 דקות.
  6. בקערה מניחים את פירורי הלחם ומוסיפים את פרוסות השניצל המושרות.
  7. בעזרת הידיים מצמידים היטב את פירורי הלחם לפרוסות השניצל.
  8. במחבת מניחים את שמן הקנולה לטיגון חצי עמוק ומחממים.
  9. לאחר שהשמן חם (180 מעלות), מוסיפים את פרוסות השניצל ומטגנים אותן במשך כדקה מכל צד, עד להזהבה קלה (על למנוע מן הבשר להתייבש).

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.