רוסטביף אנגוס של השף עומר מילר
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

רוסטביף אנגוס

תמונה גרסת הדפסה

רוסטביף אנגוס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 5

מרכיבים:

3.5 קג אנטריקוט עגל טרי

2 ענפי רוזמין טרי/2 כפות רוזמרין יבש

חצי כוס שמן זית

3/4 כוס חרדל דיג'ון איכותי

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור מראש ל 220-240 מעלות.
  2. בקערה: מערבבים את שמן הזית עם החרדל.
  3. מורחים על נתח הבשר מכל צדדיו, מוסיפים פלפל גרוס ומלח. מפזרים מעל ענפי רוזמרין טרי (או יבש-רצוי טרי).
  4. מניחים הנתח בתבנית ומכניסים לתנור למשל 15 דקות בטמפרטורה גבוהה (220 מעלות) לאחר מכן מורידים טמפ' לחום בינוני 175 מעלות וממשיכים לצלות עוד כ30 דק' לקבלת בשר כמעט נא.

במידה ורוצים מידת 'מדיום', יש להשאירו 40 דקות. ולבשר עשוי-50 דק.

5. מוציאים את הנתח מהתנור, נותנים לו לנוח מעט (15-20) לפני שפורסים אותו.

 

 

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס