דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

קדירת בקר בסיר פוייקה

תמונה גרסת הדפסה

קדירת בקר בסיר פוייקה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 240 דקות
  • מספר מנות: 5

אביזרים:

סיר פוייקה או סיר ברזל לתנור

מצרכים:

1+1/2 קילו קוביות לגולש טרי חלק ארוז שופרסל

3 בצלים - חתוכים לקוביות

6 שיני שום שופרסל - שלמות

1 כפית מלח שולחן מעולה

1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1/2 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

2 כפות פפריקה מתוקה במיכל שופרסל

1 כף כמון טחון במיכל שופרסל

2 כוסות עגבניות מרוסקות שופרסל

2 כפות סילאן פרימיום שופרסל

1 חבילת משמשים מיובשים שופרסל

1 מקל קינמון

1 כוס יין אדום

2 כוסות מים - עד לכיסוי

אופן ההכנה:

  1. בסיר מניחים את שמן הזית ומחממים.
  2. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצלים ואת שיני השום, מערבבים במשך כדקה ומוסיפים את הבשר.
  3. משחימים את הבשר מכל הצדדים.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והתבלינים.
  5. הופכים את הבשר ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
  6. מוסיפים את היין, הסילאן, המשמשים, מקל הקינמון והמים (עד לכיסוי הסיר) ומביאים לכדי רתיחה.
  7. לאחר הרתיחה, מכסים את הסיר ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך כ-3 שעות.
  8. לאחר 3 השעות, מוציאים את נתח הבשר מן התנור, מפוררים אותו בעזרת מזלג ומחזירים לסיר.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

בעלת עור רגיש? תקראי את זה

מה לחפש על תווית מוצרי הקוסמטיקה?

אם את בעלת עור רגיש השתדלי להימנע מרכיבים הידועים כאלרגניים יותר מאחרים - פרבנים וסולפטים (SLS). ובכל מקרה העדיפי רשימת רכיבים קצרה ככל האפשר.

שמרו על השפתיים

הנטייה ללקק שפתיים יבשות רק פוגעת בהן

אחת הטעויות הנפוצות בטיפול בשפתיים יבשות היא הנטייה שלנו ללקק אותן, אבל בפועל, אחרי רגיעה של שניות ספורות, זה רק מחמיר את המצב.