צלי בקר בשום - בשר אנגוס שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

צלי בקר בשום - בשר אנגוס שופרסל

תמונה גרסת הדפסה

צלי בקר בשום

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 3 שעות
  • מספר מנות: 8

מרכיבים:

  • 2.5 ק"ג כתף
  • 50 שיני שום קלופות
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 ליטר ציר עוף
  • 4 ענפי טימין
  • 4 ענפי רוזמרין
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 1 גזר קצוץ דק
  • 2 מקלות סלרי קצוצות דק
  • 8 שיני שום קצוץ דק


אופן ההכנה:

  1. סוגרים את הכתף בסיר גדול או מחבת.
  2. מוציאים נתח.
  3. מטגנים את הירקות.
  4. מחזירים את הנתח לסיר.
  5. מוסיפים החומץ, הציר הטימין והרוזמרין, מתבלים.
  6. מבשלים 3 שעות.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס