

צלי בקר בשום
- דרגת קושי: קל
- זמן הכנה: 3 שעות
- מספר מנות: 8
מרכיבים:
- 2.5 ק"ג כתף
- 50 שיני שום קלופות
- 1/4 כוס שמן
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 1 ליטר ציר עוף
- 4 ענפי טימין
- 4 ענפי רוזמרין
- מלח
- פלפל גרוס
- 1 בצל לבן קצוץ דק
- 1 גזר קצוץ דק
- 2 מקלות סלרי קצוצות דק
- 8 שיני שום קצוץ דק
אופן ההכנה:
- סוגרים את הכתף בסיר גדול או מחבת.
- מוציאים נתח.
- מטגנים את הירקות.
- מחזירים את הנתח לסיר.
- מוסיפים החומץ, הציר הטימין והרוזמרין, מתבלים.
- מבשלים 3 שעות.