דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פד קפאו - בשר אנגוס שופרסל

תמונה גרסת הדפסה

פד - קפאו

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • מספר מנות: 4

מרכיבים:

  • 600 גרם בשר טחון (צלעות, נתח מספר 2)
  • 1 בצל אדום קטן קצוץ דק
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ דק
  • 5 שיני שום קצוצים דק
  • 1 פלפל חריף
  • 2 כפות מחית קארי ירוק
  • 1 כוס ציר עוף
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 קופסה קרם קוקוס
  • שמן זית לטיגון לפי הצורך
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • 1 ביצה
  • אורז

להגשה על אורז:

  • כוסברה קצוצה
  • חצי כפית שמן שומשום
  • מיץ מחצי לימון 
  • בוטנים שבורים


אופן ההכנה:

  1. שמים שמן בסיר ומוסיפים בצל, ג'ינג'ר ושום.
  2. מטגנים מעט.
  3. מוסיפים את הפלפל החריף.
  4. מערבבים.
  5. מוסיפים את מחית הקארי.
  6. מכנסים את הבשר ומחכים שישחים.
  7. מוסיפים את ציר העוף.
  8. מוסיפים קרם קוקוס.
  9. מוסיפים את מיץ הלימון.
  10. מבשלים על אש קטנה מאד במשך כשעה וחצי (צריך להיות בעבוע קל בתערובת, לא יותר מזה).
  11. בזמן שהתבשיל מתבשל מכינים בנפרד אורז לבן.
  12. כשהכל מוכן מכינים ביצת עין בנפרד על מנת להוסיף מעל המנה.
  13. להרכבת המנה: שמים את תערובת הבשר על צלחת אורז ומוסיפים ביצת עין מלמעלה.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.