מתכון לסנדוויץ' סטייק בדקה
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

מתכון לסנדוויץ' סטייק בדקה - בשר אנגוס שופרסל

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לסנדוויץ' סטייק בדקה

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: חצי שעה
  • מספר מנות: 1

מצרכים:

  • סטייק אנטריקוט (סטייק עין - נתח מספר 1)
  • 2 פרוסות לחם טרי או לחמניה טריה
  • 1 מלפפון חמוץ
  • 1 בצל לבן קטן
  • 1 עגבניה קטנה
  • 1 עלה חסה
  • 1 כף מיונז (לפי הטעם)
  • 1 כפית חרדל (לפי הטעם)
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1 כף שמן זית


אופן ההכנה:

  1. פורסים את סטייק האנטריקוט לפרוסות דקות.
  2. מפזרים את פרוסות הבשר על משטח עבודה ומכסים אותם בנייר אפיה.
  3. בעזרת פטיש שניצלים משטחים את פרוסות הבשר המכוסות.
  4. מחממים שמן זית במחבת פסים על אש בינונית-גבוהה.
  5. מכניסים את פרוסות הבשר עם נייר האפיה למחבת (כשהנייר מונח כלפי מעלה).
  6. מסירים את הנייר.
  7. מוסיפים מלח ופלפל.
  8. צולים את הבשר מספר דקות על אש בינונית גבוהה עד להשחמה ובהתאם למידת העשיה הרצויה.

להכנת הסנדוויץ':

  1. פורסים את העגבניה, המלפפון החמוץ והבצל.
  2. מורחים מיונז על גבי פרוסת לחם אחת ומעט חרדל על גבי פרוסת הלחם השנייה.
  3. מניחים את החסה, פרוסות העגבניה, פרוסות הבצל ופרוסות המלפפון החמוץ על פרוסת הלחם המרוחה במיונז.
  4. מניחים את נתחי הבשר הצלוי על פרוסת הלחם המרוחה בחרדל.
  5. סוגרים את הסנדוויץ' ופורסים אותו לשניים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס