כתף על פי קרנבל של בשר
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

כתף על פי קרנבל של בשר

תמונה גרסת הדפסה

כתף על פי קרנבל של בשר

  • הכתף, שנקרא גם שולטר, הוא נתח גדול ושרירי בעל מרקם בשר אחיד ודל בשומן, ולכן יכול להתאים מאוד למי שמעוניין בבישול מעט בריא יותר. 

 

  • הנתח מכיל מעט מאוד שומן חיצוני שאותו ניתן, אם רוצים, לבקש מהקצב להוריד.

 

  • נתח הכתף מתאים מאוד לצלייה בקוביות ולצלייה ארוכה בנוזלים כנתח שלם. נתח המתאים לטחינה, למי שמחפש בשר בעל אחוזי שומן נמוכים. אנחנו בחרנו להכין ממנו שניצלים.

 

  • כשמכינים ממנו שניצל יש להקפיד שהשמן יהיה בטמפרטורה גבוהה, שיש יאטום את השניצלים ויתן לנו תוצאה קריספית.

 

  • גם כשהוא מתבשל כקוביות וגם כנתח שלם טעמו של נתח הכתף משתבח במיוחד ביום המחרת.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס