גולש עם גרגירי חומוס ועלי מנגולד בשר אנגוס שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

גולש בשר אנגוס שופרסל עם גרגירי חומוס ועלי מנגולד

תמונה גרסת הדפסה

גולש עם גרגירי חומוס ועלי מנגולד בשר אנגוס שופרסל

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 4 שעות
  • מספר מנות: 5

מרכיבים:

  • 1 ק"ג קוביות בשר מנתח כתף מרכזי - מספר 4 
  • 1 כוס מים
  • 4 ענפי סלרי חתוכות לקוביות
  • 2 שורשי פטרוזיליה חתוכים לקוביות
  • 4 גזרים חתוכים לקוביות
  • 3 בצלים לבנים חתוכים לקוביות
  • 8 שיני שום פרוסים דק
  • צרור מנגולד החלק לבן פרוס דק, הירוק עבה יותר פרוס לרצועות -
  • 4 כפות אריסה פלפלים
  • 5 כפות שמן זית לטיגון
  • 2 כפות גדושות של רסק עגבניות
  • 2 כפות כמון
  • 2 כפות פפריקה מרוקאית מעושנת
  • מלח
  • פלפל
  • 500 גרם גרגירי חומוס מבושלים


אופן ההכנה:

  1. שמים מעט שמן זית בסיר.
  2. מוסיפים לסיר את הבצל, הגזר, סלרי למספר דקות.
  3. מוסיפים את הבשר ומשחימים.
  4. מוסיפים את החלק הלבן של המנגולד.
  5. מוסיפים את האריסה ורסק העגבניות.
  6. מוסיפים פלפל שחור.
  7. מוסיפים את הפפריקה והכמון.
  8. מוסיפים את גרגירי החומוס והמים.
  9. מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד.
  10. מבשלים את הכל שעתיים וחצי עד ארבע שעות על אש נמוכה.

בתיאבון!

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס