דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אנטריקוט בצ'ימיצ'ורי אננס

תמונה גרסת הדפסה

אנטריקוט בצ'ימיצ'ורי אננס

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: 30
  • מספר מנות: 2

אביזרים:

מחבת ברזל יצוק

מעבד מזון

קרש להגשה מעץ

 

מצרכים:

לאנטריקוט:

500 גרם סטייק עין אנטריקוט טרי שופרסל- פרוסים לפרוסות בעובי של 3 סנטימטר

1/2 כפית מלח מטבח מעולה שופרסל

1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל שופרסל

1 כף שמן זית פרימיום שופרסל

לצ'ימיצ'ורי:

1/2 כוס חומץ יין לבן אורגני גרין שופרסל

1/2 כוס שמן זית פרימיום שופרסל

1/2 כוס שמן קנולה מזוכך שופרסל

2 שיני שום שופרסל

2 כוסות פטרוזיליה שופרסל

1 בצל סגול - חתוך לרבעים

1/2 חבילת קוביות אננס מוקפאות שופרסל

1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל - שטוחה

1 פלפל צ'ילי אדום

1/2 כף דבש טבעי שופרסל

 

אופן ההכנה:

לצ'ימיצ'ורי:

  1. בקערה מניחים את שיני השום עם קוביות האננס, פלפל הצ'ילי, הפטרוזיליה והחומץ בן יין וטוחנים בעזרת מעבד מזון.
  2. מוסיפים לקערה את יתר מרכיבי הצ'ימיצ'ורי ומעבירים למנוחה במקרר למשך יומיים לפחות.

לאנטריקוט:

  1. במחבת ברזל יצוק מניחים את כף שמן הזית ומחממים.
  2. כאשר המחבת לוהטת מוסיפים את נתחי האנטריקוט.
  3. צולים את נתחי האנטריקוט במשך כ-3 דקות מכל צד.
  4. על קרש הגשה מעץ מניחים את נתחי האנטריקוט ופורסים לפרוסות.
  5. ממליחים ומפלפלים את פרוסות האנטריקוט.
  6. שופכים מעל את רוטב הצ'ימיצ'ורי ומגישים.

 

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.