מתכוני בשר אנגוס | מתכונים פשוטים של נתחי בשר ועוף מובחרים - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

אתם במצב רוח למנה עסיסית היום?

מחכים לכם כאן מתכונים פשוטים עם נתחי בשר אנגוס ועוף מובחרים וטריים, וגם כתבות וטיפים לארוחה מלאה בטעמים בלתי נשכחים. כאן תוכלו למצוא מתכונים עם בשר טחון, מתכוני בשר בקר או תבשילי בשר - זה המקום. מתכוננים לארוחה מיוחדת ומחפשים מתכונים מיוחדים לאירוח בשרי שיהפכו את הסעודה שלכם לחגיגית? יש לכם חשק לתבשיל בשר בקדירה? או להקפצה מהירה במחבת? במתחם מתכוני הבשר שלנו תוכלו למצוא את מגוון האפשרויות. כאן תוכלו ללמוד כיצד להכין את המתכונים האהובים עליכם בצורה הטובה ביותר, כמו: מתכון צלעות אנגוס, מתכון כתף טרי אנגוס, מתכון סטייק אנגוס ומתכוני בשר מיוחדים

רוצים תוספת ירקות עם הבשר?

אין צורך ללכלך סיר נוסף

כשרוצים לבשל ירקות שונים כתוספת לתבשיל בשר, אין צורך לעשות זאת בנפרד. אפשר להוסיף את הירקות השונים לסיר הבשר כחצי שעה לפני תום הבישול כדי שטעמם יתמזג עם טעם הבשר והרוטב.

מהו הנתח האידיאלי לצלייה כסטייק?

דעו מה לבקש מהקצב

אנטריקוט הוא הנתח האידיאלי לסטייק, במיוחד כשהוא פוגש אש גלויה או מחבת. כדאי לבחור בשר בעל צבע אדום רענן. ככל שרמת ה"שיוש" בסטייק גבוהה יותר, כלומר השומן הלבן מפוזר באופן אחיד יותר, כך הסטייק איכותי יותר.

הסטייק המושלם

ככה תכינו אותו

הקפידו שהסטייק יהיה בטמפרטורת החדר דקות לפני שאתם מניחים אותו על הגריל. סטייק קפוא לא יתבשל בצורה אחידה. תנו גם לגריל שלכם מספיק זמן להתחמם. איך תדעו שהוא חם מספיק? לא תוכלו להשאיר את היד מעליו יותר משתי שניות.
עמוד בטעינה ...