בייגל ממולא בשר של תאיר ממאסטר שף
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

בייגל ממולא בשר של תאיר ממאסטר שף

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: בינוני
  • זמן הכנה: שעה

המצרכים 

לבצק:

קילו קמח

600-700 מ"ל מים

כף שמרים

2 כפות סוכר

כף מלח

3 כפות שמן זית

למילוי הבשר:

3 כפות שמן זית לטיגון

2 בצלי שאלוט או בצל רגיל

חצי קילו בשר טחון

רבע כפית פלפל אדום חריף

קורט צ'ילי גרוס

חצי כפית מלח

רבע כפית פפריקה אדומה

רבע כפית פפריקה חריפה

קורט קינמון

כף בזיליקום קצוץ

כף כוסברה קצוצה

מעט ג’ינג’ר טרי

שן שום כתושה

תימין

לציפוי:

שומשום

סומאק

אופן ההכנה:

  1. מעבדים את כל מרכיבי הבצק לתערובת אחידה ומתפיחים כשעה.
  2. המילוי: מטגנים היטב את הבצל, וכשהוא מזהיב מוסיפים את הבשר. מוסיפים את שאר המרכיבים ומתקנים תיבול.
  3. מרדדים כ-100 גרם מהבצק לעיגול גדול ולא מאוד דק, מפזרים שורה של המילוי בחלק הקרוב אלינו, מגלגלים ומחברים לעיגול. טובלים לרגע בקערה עם מים, ואז בתערובת של שומשום וסומאק. אם רוצים עוטפים בתימין, לקישוט.
  4. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה וחוזרים על הפעולות עם שאר הבצק.
  5. אופים ב-180 מעלות עד הזהבה. עם הרוטב בצד (לחלופין, אפשר להגיש רק עם רוטב סויה ושמן שומשום).

לעוד מתכוני בשר מיוחדים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס