פריכיות מצופות בשוקולד וחמאת בוטנים
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

פריכיות מצופות

תמונה גרסת הדפסה

פריכיות מצופות

    מצרכים:

    • פריכיות שופרסל
    • שוקולד חלב שופרסל (או בטעם המועדף עליכם)
    • דגני בוקר בטעמים לפי בחירה אישית (אופציונלי)
    • חמאת בוטנים שופרסל
    • שיפודים
    • כף שמן לכל 100 גר׳ שוקולד (להמסה) 

    אופן ההכנה:

    משפדים בעדינות פריכית על שיפוד. 

    מחממים את חמאת הבוטנים במיקרו בפולסים של 30 שניות כדי שתהיה נוזלית ונוחה לעבודה. מעבירים לקערה שתתאים לטבילה של הפריכית. 

    במקביל, ממיסים גם שוקולד לפי הכמות הרצויה, על כל 100 גרם שוקולד מומלץ להוסיף כף שמן. ממיסים בבן מארי או בפולסים של 45 שניות במיקרו. 

    טובלים כל פריכית בחמאת בוטנים ואז בתוספת הרצויה. מעבירים להתייצבות במקרר למשך 10 דק׳. טובלים בשוקולד המומס ושוב מעבירים להתייצבות במקרר למשך כ-15 דק׳ נוספות. 

    מוציאים ומגישים. 

    בתיאבון!

    קרדיט: Studio Edge

    אולי יעניין אותך גם

    לא כדאי לפספס

    הספק של מזגן – לא רק לפי גודל החדר

    טיפ חשוב לפני שקונים מזגן

    אם הדירה שלכם נמצאת בקומה האחרונה או אם יש לכם חלונות שמכניסים הביתה שמש ישירה, זה אומר שהבית שלכם יותר חם ותצטרכו מזגן בתפוקה גבוהה יותר.