עראיס מלאווח החם ביותר בטיקטוק
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

עראיס מלאווח טעים במיוחד

תמונה גרסת הדפסה

דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 20 דקות | מספר מנות: 4-5 מנות | אביזרים: מנגל, רדיד אלומיניום

מצרכים:

½ קילו בשר טחון (מומלץ לבקש צלעות או אנטריקוט)

בצל לבן קצוץ

½ צרור פטרוזיליה קצוצה

כפית עלי טימין יבשים

כפית פפריקה

כפית עלי בזיליקום מיובשים

2-3 שיני שום כתושות

מלח ופלפל

שמן זית

1 חבילה מלוואח של שופרסל, מופשרת לפי הוראות היצרן

אופן ההכנה:

  1. מכינים את תערובת הבשר: מערבבים בקערה בשר הטחון, בצל, פטרוזיליה, טימין, מלח, פלפל, פפריקה, בזיליקום, שום ומעט שמן זית.
  2. פורסים על משטח העבודה מלאווח, שמים במרכזו מתערובת הבשר ומגלגלים כך שכל צדדי התערובת יהיו מכוסים על ידי המלאווח.
  3. עוטפים את העראיס ברדיד אלומיניום משומן מעט
  4. צולים את העראיס על המנגל כ-10 דקות. חשוב להפוך אותו מידי פעם כדי שלא יישרף

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס