דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

תערובת אגוזים במילוי פיקנטי

תמונה גרסת הדפסה

מתכון פשוט לתערובת אגוזים במילוי פיקנטי

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד חצי שעה
  • מספר מנות: 5+

מאת: ענבל לביא - בלוג "פיית העוגיות"

מונדיאל 2018 כבר מעבר לפינה וההתרגשות בשיאה!

ממש בעוד רגע נתייצב מול הטלויזיה מדי ערב לצפייה במשחקים יחד עם כל החברים שמגיעים להתארח,

ונפיג את המתח בין המשחקים בנשנוש של שלל חטיפים ופיצוחים מלוחים.

אז הפעם מתכוננים למונדיאל עם תערובת ביתית ומהירה של אגוזים בתיבול פיקנטי שמכינים בצ'ק צ'ק ומנשנשים בהנאה מול מסך הטלויזיה.

החטיף המתובל הזה ידרוש מכם בסך הכל שתי דקות של עבודה ורבע שעה של אפייה, להנאה טעימה ובריאה יותר מול המסך.

חג מונדיאל שמח!

תמונה של המצרכים של המתכון

החומרים:

  • 250 גרם תערובת אגוזים, טבעיים (אגוזי מלך, קשיו טבעי, פקאנים, אגוזי לוז, שקדים)
  • 1 כף גדושה דבש
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף מים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית שטוחה מלח גס
  • 1 כפית כמון טחון
  • ¼ כפית צ'ילי יבש

תמונה של תערובת האגוזים במילוי פיקנטי מוגשת בקערה לצד כוס בירה

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את תערובת האגוזים יחד עם דבש, שמן זית ומים.
  2. מערבבים בקערית קטנה את כל התבלינים, מפזרים על האגוזים ומערבבים היטב כך שיצופו מכל הצדדים.
  3. מפזרים את האגוזים על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים 15 דקות תוך עירבוב מדי פעם, מצננים וזוללים.

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס

מחליק רחב או צר?

כך תבחרי את המכשיר שמתאים לך ביותר

לשיער ארוך רצוי לבחור מחליק בעל לוחות רחבים ולשיער קצר מומלץ מחליק בעל לוחות צרים יחסית. בכל מקרה בחרו במחליק עם פלטות קרמיות שאינן תולשות את השיער.