תותים בשוקולד
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

תותים בשוקולד

תמונה גרסת הדפסה

  • דרגת קושי: קל
  • מספר מנות: 20 מנות

גם חודש המשפחה, גם וולנטיינ'ס, הזדמנות פז להשתעשע במנה רומנטית ומענגת, כזו שאפשר להכין בשנייה האחרונה לחצי השני, או כפעילות משפחתית מהנה ומתוקה במיוחד.

תותים בשוקולד בתפזורת


המצרכים:

סלסילת תותים בגודל בינוני

100 גרם שוקולד לבן

100 גרם שוקולד חלב

100 גרם שוקולד מריר

3 כפות שמן צמחי

סוכריות לקישוט

תותים בשוקולד


מכינים:

  1. שוטפים את התותים ומייבשים היטב.

  2. קוצצים את השוקולדים ומכניסים לכוסות.

  3. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו בפולסים - בהתחלה 30 שניות, מוציאים, מערבבים ואם יש צורך מחממים בכל פעם עוד 10 שניות, מוציאים שוב ומערבבים, כך עד שהשוקולד נמס כולו.

  4. מוסיפים כף שמן ומערבבים.

  5. באופן זהה ממיסים גם את השוקולד החלב המריר, מוסיפים לכל אחד מהם כף שמן.

  6. לוקחים תות, מחזיקים אותו בעוקץ וטובלים בשוקולד. מוציאים ומנערים עודפים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  7. טובלים את כל התותים במגוון השוקולדים וזורים סוכריות לקישוט.

  8. את השוקולדים שנשארו מכניסים לשקית זילוף וחותכים חור קטנטן קטנטן בקצה.

  9. מזלפים פסים מצד לצד לקישוט.

  10. מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתייצב בחזרה ומגישים.

תותים בשוקולד

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס