מתכון לדג מושט בסיר עם ניוקי של תומר תומס - מגזין שופרסל גרין
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

תבשילי פילה מושט עם ניוקי תפוחי אדמה של תומר תומס

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לתבשיל פילה מושט עם ניוקי תפוחי אדמה

  • מספר מנות: 4 מנות

מצרכים:

1  גמבה חתוכה לרצועות 

1  פלפל חריף ירוק חתוך לרצועות

1  ראש שום קלוף וקצוץ

1  כף פפריקה

חצי כפית כורכום

1  כף מרק עוף

אריסה

1/2 חבילה ניוקי תפוחי אדמה green כשר לפסח

6  חתיכות פילה מושט

צרור כוסברה

חצי כוס שמן זית

כף שטוחה מלח

1  כוס מים

 

אופן ההכנה

1. בסיר חם מחממים את שמן הזית ומיד מכניסים את הגמבה והפלפל לטיגון. 

2. תוך כדי ערבוב מוסיפים את השום הקצוץ.

2. מוסיפים את הפפריקה הכורכום ומערבבים שיפתחו הטעמים בשמן החם.

3. מוסיפים כף גדושה אריסה ומכניסים חצי חבילת ניוקי ומערבבים לספיגת טעמים. 

4. מוסיפים חצי צרור כוסברה, מרק עוף ומלח. מערבבים ומוסיפים כוס מים. 

5 מסדרים את פילה הדג. מערבבים מעט עם הרוטב ומפזרים חצי צרור כוסברה קצוצה.

6. מבשלים 8 דקות בסיר מכוסה. 

 

בתיאבון:)

 

לעוד מתכונים עם דגים, לחצו כאן

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס