מתכון לשניצל ועשבי תיבול אפוי בתנור - מגזין שופרסל
דלג לתוכן העמוד (מקש קיצור s) דלג לתחתית הדף (מקש קיצור 2) דלג לתפריט (מקש קיצור 3) דלג לדף הבית (מקש קיצור 4)

שניצל עם עשבי תיבול בתנור

תמונה גרסת הדפסה

מתכון לשניצל ועשבי תיבול אפוי בתנור

  • דרגת קושי: קל
  • זמן הכנה: עד 10 דקות
  • מספר מנות: 3-4

החומרים:

  • חצי קילו חזה עוף משוטח לשניצלים
  • 2 ביצים
  • 1 כף חרדל
  • כפית כורכום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • פירורי לחם לפי הצורך (אני השתמשתי בפנקו – פירורי לחם יפנים)
  • מספר עלי רוזמרין טריים
  • מספר עלי טימין טרייים
  • מעט שמן זית לזילוף

אופן ההכנה:

  1. מניחים דף אפיה על גבי תבנית התנור.
  2. בקערה עמוקה טורפים את הביצים עם החרדל והתבלינים.
  3. טובלים כל נתח חזה עוף בביצה ואז בפירורי לחם ומניחים על דף האפיה.
  4. מזליפים מעט שמן זית מעל ומניחים את עשבי התיבול.
  5. אופים בתנור בחום של 170 מעלות עד להזהבה.
  6. לאחר האפיה מפוררים את עשבי התיבול מעל השניצלים וזוללים בכל פה.

אין דברים כאלה. באחריות!

תמונה של השניצלים

אולי יעניין אותך גם

לא כדאי לפספס